Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

Contact en adres

Mijn voorkeur gaat in vele gevallen uit naar contact per mail en ik probeer hier dan ook altijd zo snel mogelijk op te reageren. Door de grote hoeveelheid mail of omdat je soms een paar dagen niet tuis bent kan het gebeuren dat ik niet binnen een dag reageer. Ik vertrouw erop dat je hier begrip voor op kan brengen.
Mijn telefonische bereikbaarheid in de avonduren probeer ik te reserveren voor noodgevallen zodat ik ook nog met andere zaken bezig kan zijn zoals mijn gezin en de dieren.

Locatie: Centraal in Nederland!
Zijderveld, net ten zuiden van Vianen, aan de A2.
Zijderveld ligt zeer centraal in de kruising van de snelwegen A2 en A27
en het adres is nog geen 5 minuten rijden vanaf de afrit “Everdingen”aan de A2.

Adres en Bezoek: Bezoek alleen op afspraak!
Omdat ik er ook voor moet zorgen dat ik door het ingeplande werk heen kan komen, kan ik bezoekers alleen op afspraak ontvangen. Ook is het zo dat ik niet op deze locatie woon en er dus een gerede kans is dat ik er simpelweg niet ben……

Het exacte adres is per mail op te vragen.