Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

Rijles in een landrover

Er is niets leuker of zelfverzekerder dan wegrijden. Het leren beheersen van tonnen precisie gebouwde offroad machines op onvergevingsgezinde en onvoorspelbare grond. Dut zal je doen geloven dat je alles kunt overwinnen.

Ik leerde dit off-road rijden in meer dan 12 landen over de hele wereld, het bijwonen van Land Rover-evenementen en expedities en het testen van de Land Rover-vloot. Maar iedereen kan deze vaardigheden beheersen door naar een van de rijscholen van het Britse icoon te gaan. Een goede rijschool hiervoor is Easydriving

Land Rover ontwikkelde zijn liefde voor “off-the-road motorrijden” gedurende decennia van ontwikkelende voertuigen voor het verkennen van onzekere en onverharde delen van de wereld. En ze willen dat je ook van off-road rijden houdt. De luxe Britse automaker heeft ook een kwartet van Land Rover Experience rijscholen ontwikkeld; drie zijn in de Verenigde Staten en één bevindt zich in Canada.

De school toont de speciaal gebouwde voertuigen van Land Rover, variërend van compacte tot full-sized SUV’s en bekwame rijtrainers, allemaal op modieuze en elegante locaties die dit eersteklas merk heeft gekozen voor zijn rijscholen: elk is bekend en een ideale locatie voor een kort of langer uitje.

Land Rover’s trainingslocatie op het terrein van het Biltmore Estate staat op de Lonely Planet’s Bestemming voor 2017

Gelegen in het trendy Asheville, North Carolina, ligt de Land Rover-trainingslocatie in een strook van de Blue Ridge Mountains, waar het Biltmore-landgoed zich bevindt op meer dan 11 vierkante kilometer aan vrijwel ongerept land. Het landschap verbetert de testcursus, waar je een verzameling van off-road paden vindt die variëren van eenvoudig tot meer technisch met steile kanthellingen, aanzienlijke downhill-rangen en tracks die je vaardigheidsniveau verbeteren en de tractievermogens en het wiel illustreren articulatie van de verschillende modelvoertuigen van Land Rover.

Meer info over rijscholen in uw omgeving vindt u hier

Cursus