Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

3 manieren om je velgen op te pimpen

Wanneer je net een nieuwe auto hebt aangeschaft, ben je tot over je oren verliefd op je wagentje. Maar daarna zal je toch al snel uitgekeken raken op het uiterlijk ervan. Wanneer je auto het nog prima doet, is een nieuwe kopen dan hartstikke zonde. Daarom kan je er beter voor kiezen om je auto op te pimpen. Je velgen zijn een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van je auto. Daarom lees je in deze blog 3 tips voor hoe je je velgen een nieuwe uitstraling kan geven. 

Nieuwe wieldoppen

De meest voor de hand liggende oplossing is natuurlijk het aanschaffen van nieuwe wieldoppen voor je wielen. Dit is vooral een goed idee wanneer je een of meerdere wieldoppen mist of dat ze beschadigd zijn. Hierbij dien je wel op te letten dat je de juiste diameter aanschaft.

Spraydip

Spraydip is een soort verflaag waarmee je je velgen kan voorzien van een nieuwe look. Het is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren: van felle neon tinten tot neutrale kleuren. Het is gemakkelijk zelf aan te brengen en daarom een budgetproof alternatief voor het laten wrappen of spuiten van je velgen. Spraydip is er niet alleen voor velgen, maar je kan het ook gebruiken om je hele auto te spray dippen en zo een nieuwe, frisse kleur te geven.

Water transfer printing

Ten slotte kan je je bestaande velgen een nieuw uiterlijk geven met een methode genaamd water transfer printing of hydro dipping. Dit is een techniek waarmee een print aangebracht kan worden op een driedimensionaal oppervlak. Het kan op allerlei soorten voorwerpen toegepast worden, maar is dus ook uitermate geschikt voor gebruik op velgen. Met deze techniek kan je je velgen bijvoorbeeld voorzien van een tie dye- of legerprint. Je kunt je velgen door een professional laten hydro dippen, maar door de simpelheid van deze methode is het ook erg geschikt om zelf uit te voeren.

Info