De sterren voorspellen jouw toekomst – rij jij binnenkort in een landrover?

Wij geloven heilig dat iedereen ooit een landrover zal rijden. En omdat te bewijzen gebruiken wij de horoscoop van deze week

Vandaag belooft een positieve dag voor jouw te worden. Je ontmoet namelijk een bijzonder persoon. Deze persoon inspireert jou tot het maken van een belangrijke keuze. Jullie bijzondere gesprek zorgt er namelijk voor dat jij nu eindelijk de knoop door kunt hakken. Dit zou zomaar jouw daghoroscoop in de krant kunnen zijn. Of je er nu heilig in gelooft of niet, horoscopen trekken altijd aan. En dat is niet zo gek. Al eeuwenlang proberen mensen de toekomst te voorspellen en zo grip te hebben op hun eigen levensloop. Het is dan ook niet zo gek dat je tegenwoordig op allerlei sites terecht kunt om horoscopen te lezen. Wat is nu precies een horoscoop en waarop is deze gebaseerd?

 

Horoscopen van de westerse wereld

Je horoscoop geeft een beschrijving van je persoonlijkheid en je leven. Iedere horoscoop is gebaseerd op de stand die de sterren hadden op je geboortedag. Aangezien de sterren gedurende het jaar iedere keer iets verplaatsen, heeft iedereen (afhankelijk van zijn of haar geboortedag) een ander sterrenbeeld. De westerse sterrenbeelden zijn gebaseerd op de tekens van de Dierenriem. Hoewel deze Dierenriem in totaal 13 tekens heeft, worden er slechts 12 sterrenbeelden aangehouden. Dit komt doordat astrologen één van de 13 tekens, de Slangendrager, niet als sterrenbeeld erkennen. Aangezien astrologen het begin van de lente, ook wel de voorjaarsequinox, als begin aanhouden, beginnen de sterrenbeelden bij de Ram. De voorjaarsequinox is niet zomaar door astrologen gekozen. Dit is namelijk een bijzondere dag: het is de enige dag van het jaar waarop het aantal lichturen gelijk is aan het aantal uren dat het donker is. De in westerse landen gebruikte sterrenbeelden zijn achtereenvolgend: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.

 

Horoscopen als uitgebreide variant van je sterrenbeeld om een land rover te kopen

Wanneer je een aantal zaken toevoegt aan je sterrenbeeld, zal je uiteindelijk tot je horoscoop komen. Je horoscoop bestaat naast je sterrenbeeld namelijk uit nog een aantal elementen. Dit zijn je zon, maan en acht aanvullende planeten. Gezamenlijk bepalen zij jouw horoscoop. De zon vertelt je informatie over jouw kernkwaliteiten, terwijl de maan jouw gevoelsleven beschrijft. De aanvullende planeten beschrijven aanvullende eigenschappen, zoals je manier van praten of je mate van doelgerichtheid.

 

 

Overig nieuws
0

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>