Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

Dit zijn de voordelen van private lease

De laatste jaren is private lease erg populair. Een auto leasen is ook een goed alternatief voor het kopen van een auto. Met private lease rijd je precies hetzelfde als een particuliere auto alleen tegen een vast maandbedrag en zonder dat het echt jouw auto is. Alle kosten die worden gemaakt zoals de garage. Extra kosten die worden gemaakt zijn wel voor eigen rekening zoals de wasstraat, de benzine en eventuele schade. Het maandbedrag is inclusief de kosten voor: 

  • pechhulp (alleen Nederland)
  • afschrijvingskosten 
  • allriskverzekering
  • reparatie en onderhoud 
  • wegenbelasting 
  • afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

inzichten in kosten

Private lease is vaak ook goedkoper dan een auto kopen. Als je een auto wilt leasen is het verplicht om een vast inkomen te hebben. Je hebt met private lease  heb je wel meer zekerheid als het gaat om geld. Je weet namelijk met private lease beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Alleen de brandstofkosten of stroom als je een elektrische auto hebt is voor eigen rekening. Ook zijn natuurlijk verkeersboetes voor eigen rekening maar dat lijkt me logisch.  Wat ook prettig is dat je geen aanbetaling of slotsom te betalen. Als je leasecontract is afgelopen kan je de auto gewoon inleveren bij de autodealer. Je hebt dus geen gedoe met inruilen van de auto of het verkopen van je auto. 

Lease contract afsluiten

Weet vooraf wat er in een standaard in een leasecontract beschreven staat. Doe vooraf onderzoek en zorg dat je weet waar je voor tekent. Het is ook verstandig om een pechhulp voor in het buitenland af te sluiten dit zit namelijk niet altijd in het leasecontract. Als je weet dat je leasecontract bij is afgelopen dat je wel iets van geld hebt gespaard aan het einde moet je namelijk de schade die je hebt gereden terug betalen. Als er teveel kilometers op teller staan wordt dit aan het einde als het leasecontract afgerekend. 

Als je opzoek bent naar een mooie private lease auto? Smitsauto heeft er een aantal voor u klaar staan.  Zij helpen u graag verder naar het vinden van de juiste private lease auto. Ook hebben ze een garage waar je de auto kan laten maken bij eventuele schade of waar je je auto kan laten keuren voor de jaarlijkse APK keuring. Woon jij in de buurt van bleiswijk breng dan je auto of kom kijken voor een nieuwe auto naar de garage Bleiswijk. 

Overig nieuws