Elektrische scooter

Een elektrische scooter is helemaal in en zijn razend populair. Geen wonder: milieuregels stimuleren het elektrisch rijden steeds meer. Dat geldt niet alleen voor autobranche, maar ook voor de scooterwereld. Van A naar B verplaatsen gaat prima op een elektrische scooter. Zonder het milieu te belasten of geld uit te geven aan brandstof spaar je de portemonnee en je leefomgeving. Een scooter is natuurlijk lekker wendbaar in het verkeer en neemt weinig ruimte in beslag. Voor het werk of je plezier: de aanschaf van een elektrische scooter is zo gek nog niet!

De vele voordelen van een elektrische scooter

Zoals gezegd is een elektrische scooter uitermate milieuvriendelijk. Luchtvervuiling door vervelende uitlaatgassen zijn hiermee verleden tijd. Bovendien hoef je niet meer te tanken. Dat scheelt je al snel een heleboel tijd en geld. Het enige wat jij hoeft te doen is de stekker in het stopcontact en na het opladen is de elektrische scooter weer klaar voor gebruik. En dat gaat sneller dan je denkt! Binnen 4 uur is de scooter weer volledig opgeladen. En denk je dat de elektriciteit ten koste gaat van het bereik van het aantal kilometers dan heb je het mis. Je kunt er vele kilometers mee maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de elektrische scooter je letterlijk tot stilstand brengt. Lekker toch?

Betrouwbaar en weinig onderhoud

Om nog maar even door te gaan over de voordelen: een elektrische scooter start nagenoeg altijd. Wil de benzinevariant nog wel een steken laten vallen; dat komt bij dit elektrische wondertje nauwelijks voor. Bij koud en winters weer is dat natuurlijk een groot pluspunt. Ook de onderhoudskosten zijn beduidend lager. Genoeg redenen waarmee je geld uitspaart en je jezelf op een terrasje in de stad op een heerlijke ijscoupe kunt trakteren. En daar ga je natuurlijk naar toe op je elektrische scooter. Je elektrische vriend voldoet aan alle milieueisen en is dus overal toegestaan. Zelfs in steden waar je tegenwoordig niet meer met de brandstof-variant wordt toegelaten.

Bekijk ons aanbod

Is je interesse gewekt en wil je een proefrit maken? Dan ben je bij Polderscooter aan het juiste adres! Kom snel een bezoekje brengen aan onze grote showroom en laat je overtuigen van de vele voordelen van een elektrische scooter!

Overig nieuws