Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

Tweedehands Land Rover kopen of een nieuwe leasen?

Wie wil het niet? Met een stoere auto over straat rijden geeft bij veel mensen een goed gevoel. Een Land Rover is typisch zo een stoere auto. Een stijlvolle auto die gewaardeerd wordt door velen. Alleen welke moet je nou kopen? Moet hij zo nieuw mogelijk zijn of wil je juist een tweedehands Land Rover? Wil je de auto kopen of wil je hem leasen? Dit zijn allemaal vragen waar je rekening mee moet houden wanneer je een auto wilt gaan kopen. In dit artikel wordt verteld wat alles inhoudt en wat de beste oplossing is voor jou.

Wat is leasen?

Leasen bestaat uit meerdere manieren. Als we heel globaal kijken naar de term ‘leasen’ betekent het dat iets wordt gefinancierd door een leasebedrijf. Een auto leasen is dus ook een mogelijkheid. Er bestaan verschillende soorten leases. Zo heb je private lease, maar ook operationele lease. Operationele lease wordt het meest gebruikt in het bedrijfsleven. Je auto financieren zorgt ervoor dat je de auto niet in één keer hoeft af te betalen.

Tweedehands? Wat zijn de voor- en nadelen?

Een tweedehands auto is zeker niet verkeerd. Met een beetje moeite en geduld kun jij een een prachtige tweedehands auto vinden. Ze hebben als voordeel dat ze een stuk goedkoper zijn dan een nieuwe auto. Een tweedehands auto heeft vaak wel gebruikssporen. Je moet daarom voor jezelf nagaan of je dit wel of niet prettig vindt. Als je in een auto wilt rijden die helemaal als nieuw aanvoelt, is het meestal beter om voor een leasecontract te kiezen.

Voor wie is leasen?

Wanneer je zoveel mogelijk zekerheid wilt, is het aan te raden om voor leasen te kiezen. De leasemaatschappij zal eventuele schade vergoeden. Op deze manier heb je geen onverwachte kosten, die je met een tweedehands auto ongetwijfeld wel zult hebben.

Overig nieuws