Please return following links to the footer:
Designed by SMThemes.com, thanks to: Free WordPress themes, www.structum.ru and ForWP

Recensies

“Deze cursus wordt gegeven door een echte kenner en vakman, met liefde voor de laro.”
(Dick Middelberg)

Hieronder vindt je enkele recensies die (oud) cursisten hebben geschreven. De tekst is rechtstreeks gekopieerd uit het “prikkers forum”, de Land Rover prikpagina.       Door op de bijgevoegde link te klikken komt je op de originele pagina waar de tekst staat.

Voor iedereen die heeft deelgenomen aan de laatste cursus bij Hendrik Swane, mijn auto stuurt weer als een zonnetje. Hij stuurt een stuk lichter, blijft recht op de weg en het stuur begint niet te slaan bij een oneffenheid in de weg. Super, wat zo’n chim al niet uit kan maken.
groeten Dennis 109

Da’s mooi, Dennis. Eigenlijk wil ik hier even gebruik van maken om te zeggen dat ik deze cursus helemaal super vond! Een echte back-to-basic-topcursus zoals bij een landrover hoort. Complimenten voor Hendrik. daarnaast ik heb stiekem genoten van een ongemerkt in zo’n korte tijd al hechte clubje mensen. Het afscheid nemen was al een beetje “voelbaar”. Dus bij deze: ik wil het zo nog een keer overdoen!!
groeten Rene Series one 1955

Ha Dennis, da’s knap!
en dat zelfs bij dit hondenweer?
(ik heb dezelfde ervaring, heb mezelf beloofd geen reclame te maken, maar kan het niet ontkennen dat het een prima investering is, en beregezellig)
Marco Geboers

Ik ben een “beginnende” Landrover rijder, in een laro uit 1980.
In het begin was ik wat terughoudend om zo een oude auto te kopen. er kan immers van alles misgaan.
Toen ik kennis maakte met de landroverclub pagina met al zijn info, werd er al een hoop angst weggenomen, ook kwam ik hier een bericht tegen van een cursus om als leek of als beginner kennis te maken met allerlei facetten van de laro.
deze cursus wordt gegeven door een echte kenner en vakman, met liefde voor de laro.
Ik heb deel genomen aan deze cursus en met heel veel plezier echt kennis gemaakt met mijn eigen auto, angst of andere onzekere gevoelens zijn nu bij mij geheel verdwenen.
Het blijkt dat de laro bij uitstek geschikt is om zelf een heleboel onderhoud te kunnen doen, en dus zelf de auto rijdende te houden, met in het achterhoofd de wetenschap dat ik altijd om advies kan vragen bij de gever van de cursus.
Daarom dank ik langs deze weg Hendrik Swane, de man die deze cursus verzorgt.
En ik kan iedereen aanraden om ook van deze kans gebruik te maken om alle Laro’s veilig en vooral mobiel op de weg te houden.
Hendrik, ik ben klaar voor de vervolg cursus.
Dick Middelberg

Beste ( beginnende) Prikkers,
Ik wil jullie attent maken op de cursus van Hendrik Swane !!! Als beginneling ben ik veel te weten gekomen over de on-, maar vooral de mogelijkheden om aan je Laro te sleutelen! Ook de manier waarop hij je informeert en zijn kennis van zaken spraken mij zeer aan. Een aanrader dus.
Ton Loeff

Helemaal mee eens – aanrader! Als je niet eerder echt serieus aan je auto gesleuteld hebt (zoals ik) helpt de cursus je zeker over een drempel heen. Zaken waarvan ik het tot drie weken terug niet in m’n hoofd zou halen om aan te pakken, blijken toch veel minder complex dan ik dacht. Het cursusgeld verdien je er binnen de kortste keren weer terug aan besparingen op reparaties en onderhoud.
Nadeel: ernstige gewichtstoename als gevolg van overmatige inname taart en koeken.
Gr. Erik Jan SIII109ex

Een hele middag, onder toeziend oog, bezig geweest en nog niet gedaan hebben waarvoor ik kwam……… remmen ontluchten.
Een leerzame cursus remmen ontluchten veranderde in een nog leerzamere cursus wiellagers en keerringen vervangen. Hendrik, Jan, Hans en alle aanwezigen bedankt voor de zeer leuke, leerzame en calorienrijke dag. Er is weer een wereld voor me open gegaan.
De terugweg naar H. v Holland werd wel een lange rit. Ergens, maar ik weet nog steeds niet waar, lekt er olie uit de motor. Op zich niet zo heel erg. Totdat deze olie op de hete turbo komt en de hele cabine blauw ziet….. Net voor de Benelux tunnel, waar niet al teveel ruimte is, toch maar even gestopt. Ik kon de oorzaak niet vinden en ben rustig verder gereden naar een beter punt om stil te staan. Ook bij de 2e poging kon ik de oorzaak niet vinden en heb toen maar op een slakke gang mijn weg vervolgt. Ben benieuwd wat dat kan zijn.
Groet, Jørgen JoMo

Eindelijk heb ik tijd om eens op mijn loftrompet te gaan zitten toeteren.
Enwel voor Hendrik Swane.
We hebben gisteren een uitermate zinnige dag gehad.
Wat begon als een workshop remmenontluchten ontaarde in een:
Zeer gezellig samenzijn van een aantal prikkers.
Een zeer grote hoop prikkervoedsel (varierend van een slagroomtaart tot een kaneelcake welke in de volkmond ook wel Knil keek heet).
Een spontane workshop keerringen vervangen.
Een spontane workshop remleiding maken.
Een spontane workshop remcilinders vervangen.
Een spontane workshop wiellagersvervangen.
En ja een praktijk projectje remmen ontluchten.
Hendrik sleuteld in een boerenschuur, als je hier bent wordt je overspoeld met een gevoel wat zich het beste omschrijvt als “A kid in a candystore” waarbij de kids, LR sleutelaars zijn en de candy store een bonte verzameling LR spul is.
Uiteraard ook een toeter voor de eigenaar van het terrein.
Ik heb genoten, was een beetje later dan gepland weer thuis, maar het belangrijkste…..ik was weer thuis (met werkende remmen)
Hendrik en mede sleutelaars mijn dank ik groot.
Jan Willem.